2 میلیارد تومان هزینه تایید صلاحیت یک کاندیدای مجلس!

سخنگوی شورای نگهبان به اظهارات روز گذشته نماینده مجلس شورای اسلامی پیرامون تایید صلاحیت‌ها واکنش نشان داد.



طبیعت زیبای اندونزی

فلگرا اگا یک عکاس با استعداد در جاکارتا فعالیت می کنید تصاویر زیبایی از مناظر طبیعی در اندونزی را به ثبت رسانده است.


زیباترین زنان جهان در کدام کشورها هستند+تصاویر

در این رده بندی که توسط سایت بسیار معتبر UCITYGUIDES صورت گرفته ده تا از کشور هایی که زیباترین زنان را دارند طبق این رده بندی مشاهده می کنید.


نماینده دلواپس: چرخ «سانترفروج‌ها» نمی چرخد!

عضو جبهه پایداری و منتقد برجام در تذکر شفاهیش، در یک اشتباه کلامی وقتی خواست از نچرخیدن چرخ‌های سانتریفیوژ انتقاد کند، در تلفظ این واژه به ...


جلوگیری از خوانده شدن پیام بعد از ارسال اشتباه در تلگرام +ترفند
آموزش مراحل/

جلوگیری از خوانده شدن پیام بعد از ارسال اشتباه در تلگرام +ترفند

فناوری | دوشنبه ۰۱ شهريور ۹۵ ساعت ۱۱:۴۹ | نسخه چاپي

نرم افزار تلگرام یکی از پرطرفدارترین نرم افزار های پیام رسان است که در بین ایرانیان محبوبیت زیادی پیدا کرده است. نگرانی بسیاری از کاربران، حذف پیام هایی است که بدون قصد کاربر ارسال شده است. برای حذف این پیام ها دو شیوه وجود دارد که در زیر به آن می پردازیم.
شیوه اول؛ برای این که مدیریت کاملی روی چت های خود داشته باشید، بهترین راه استفاده از secret chat است، برای این منظور لازم است حتما از نسخه موبایلی تلگرام استفاده کنید. ابتدا به بخش تنظیمات رفته و گزینه New Secret chat را انتخاب کنید. سپس شخصی که میخواهید برای او چیزی بنویسید را انتخاب کنید. بعد از این که پیام ها را ارسال کردید این امکان به شما داده خواهد شد که هر پیغامی که دوست نداشتید او بخواند را به صورت عادی پاک کنید و در حالی که پیام ها از گوشی شما پاک می شود، فرد مورد نظر هم دیگر در گوشی خودش این پیغام ها را مشاهده نخواهد کرد.
شیوه دوم؛ اگر به صورت اشتباهی پیغامی را فرستاده اید و پیام به سرور رسیده است و یک تیک خورده است و خوشبختانه طرف مقابلتان آنلاین نیست یا هنوز پیام شما را نخوانده است دیگر نمی توان با روش اول کاری از پیش برد. همانطور که میدانید در تلگرام قابلیت پاک کردن پیام بعد از ارسال وجود ندارد و پیغام شما پس از ارسال برای طرف مقابل در سرورهای تلگرام باقی خواهد ماند و پس از آنلاین شدن وی نمایش داده میشود.
تنها راه این است که جلوی خوانده شدن پیام را بگیریم که این امر هم به شانس و سرعت عملتان بستگی دارد برای این کار باید آن شخص را قبل از آنلاین شدن وی بلاک کنید و از دریافت و خواندن پیغام اشتباه توسط او جلوگیری کنید. اما به این نکته توجه داشته باشید که حتما باید منتظر بمانید فرد آنلاین شود و پس از آن او را از بلاک در بیاورید و به این صورت پیغام ارسال شده اشتباه برای او نمایش داده نمیشود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

اگر اين مطلب را پسنديده ايد، آن را به اشتراك بگذارد: