تتلو، دبیر و جدیدی در یک قاب!

در حاشیه نتایج انتخابات، ساسان خادم این کارتون را در روزنامه قانون منتشر کرد.


اعلام رسمی شتاب تسلا مدل ۳/صفر تا صد:۵/۶ ثانیه؛۳۵۰ کیلومتر رانندگی با هر بار شارژ

تسلا سرانجام شتاب صفر تا صد کیلومتر سدان مدل ۳ را اعلام کرد که معادل ۵.۶ ثانیه است. این خودرو با هر بار شارژر می‌تواند ۳۵۰ کیلومتر را طی کند.<br ...


خبرهای جدید از آیفون ۹؛ جدیدترین عکس نهایی شده از آیفون ۸

هرروز خبرهای داغی از آیفون 8 یا همان آیفون متفاوت 2017 به گوش می‌رسد، اما نظرتان درباره آیفون 9 که در سال 2018 می‌آید چیست؟


طلاق یک زوج سرشناس دیگر در هالیوود

زوج سرشناس هالیوودی پس از ۱۸ سال زندگی مشترک از یکدیگر جدا می‌شوند.


پیکر ۲ شهید نیروی انتظامی در اهواز تشییع شد

پیکر دو شهید مامور نیروی انتظامی اهواز که روز گذشته به شهادت رسیده بودند، صبح امروز با حضور باشکوه مردم تشییع شد.


آپدیت‌های ویندوز ۱۰ بعضی اپلیکیشن‌ها را بدون اطلاع کاربر حذف می‌کند!

آپدیت‌های ویندوز ۱۰ بعضی اپلیکیشن‌ها را بدون اطلاع کاربر حذف می‌کند!

فناوری | پنجشنبه ۱۳ اسفند ۹۴ ساعت ۱۶:۸ | نسخه چاپي

آپدیت‌های ویندوز 10 همیشه یکی از مشکلات کاربران بوده و حالا ظاهراً یک مشکل هم بر مشکلات آن اضافه شده است. به‌تازگی برخی کاربران متوجه شده‌اند پس از دانلود و نصب آپدیت‌ها، برخی اپ‌ها بدون اطلاعشان حذف می‌شود!

ظاهراً حذف اپلیکیشن‌ها یک باگ یا اشکال نرم‌افزاری نیست و مایکروسافت عمداً این کار را انجام می‌دهد! برخی آپدیت‌های بزرگ و اصلی ویندوز 10 مانند آپدیت بزرگ ماه نوامبر گاهی اپ‌ها را حذف می‌کنند. وب‌سایت HowToGeek متوجه شده که نرم‌افزار Speccy که برای نمایش جزئیات سخت‌افزار به کار می‌رود حذف شده و برخی دیگر از کاربران هم خبر از حذف نرم‌افزارهای دیگری مانند CCleaner، HWMonitor و CPU-Z شده‌اند که معمولاً برای شناسایی سخت‌افزاری و پاکسازی سیستم به کار می‌رود.

windows-search-speccy

با وجود این‌که هنوز دلیل این کار مشخص نیست اخیراً برایتان نوشتیم که مایکروسافت توصیه کرده از نصب نرم‌افزارهای پاکسازی مانند CCleaner خودداری کنید و شاید حالا برای حذف آن‌ها خودش دست به کار شده است؛ هرچند که حذف نرم‌افزارهای شناسایی سخت‌افزار به نظر منطقی نیست. اگر از این اقدام مایکروسافت خشمگین شده‌اید خوب است بدانید در هنگام نصب ویندوز توافق‌نامه سرویس‌های مایکروسافت را قبول کرده‌اید و در آن به وضوح «حذف دسترسی از نرم‌افزار و یا سخت‌افزار در صورت صلاح‌دید مایکروسافت» ذکر شده است.

در حال حاضر راهی برای بازگرداندن این نرم‌افزارها به‌جز دانلود و نصب مجدد آن‌ها وجود ندارد که بسته به نوع اینترنت شما ممکن است هزینه‌بر باشد.

منبع: فارنت

اگر اين مطلب را پسنديده ايد، آن را به اشتراك بگذارد:
برچسبها:

دیدگاه شما چیست؟