پارک دولت زیر آب !

وقوع سیل در شهرستان پارسیان استان هرمزگان


بارش برف در محورهای ۱۱ استان/ وضعیت جاده های کشور

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا از بارش برف در محورهای ۱۱ استان خبر داد و گفت: تردد در جاده های برفی تنها با زنجیر چرخ امکان پذیر ...



«رسایی» جاسوس هسته‌ای را معرفی کرد + عکس

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پستی در صفحه اینستاگرام خود طی یادداشتی از جاسوسی یک فرد در وزارت خارجه پرده برداشت.



شرایط جدید صدور اقامت خارجی‌ها؛ تبدیل کارت پناهندگی به گذرنامه

شرایط جدید صدور اقامت خارجی‌ها؛ تبدیل کارت پناهندگی به گذرنامه

اقتصاد | دوشنبه ۱۹ بهمن ۹۴ ساعت ۱۷:۱۶ | نسخه چاپي

مدیر کل اشتغال اتباع خارجی وزارت کار گفت: برای سرمایه‌گذاران خارجی که حداقل ۳۰۰ هزار دلار سرمایه در ایران به ثبت رسانده باشند، پروانه کار و اقامت ۳ ساله صادر می‌شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، علی اقبالی گفت: اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت کار در ۳۰ سال گذشته کلیه مسائل و مشکلات اتباع افغان و پناهندگان را رصد کرده و به بسیاری از آنها رسیدگی نموده است. مدیرکل اشتغال اتباع خاری وزارت کار افزود: با برون‌سپاری بخشی از وظایف در قالب دفاتر کفالت ما از اجتماع و اتلاف وقت بسیاری از اتباع افغان جلوگیری کرده و امروزه شاهد آن هستیم که با حداقل زمان اتباع افغان می‌توانند کارت کار و اقامت خود را دریافت و نسبت به بیمه نمودن خود و افراد تحت تکفل خود اقدام نمایند.
وی تصریح کر: همه تلاش‌های این اداره کل برای ساماندهی اشتغال اتباع خارجی است و این اداره سعی خود برای بهبودی اشتغال اتباع خواهد کرد. این اداره کل به دنبال راه‌کارهای جدیدی است که از طریق راهکارهای قانونی بین تجار، تولیدکنندگان، صنعتگران و کارگران تفکیک ایجاد کرده و سرمایه‌گذاران و تجار بتوانند در کل کشور و نه در یک استان به فعالیت اقتصادی ادامه و این اداره بتواند خدمات قانونی بیشتری ارائه نماید.
این مقام مسئول در وزارت کار افزود: با هماهنگی این اداره کل هنرمندان، نویسندگان در موسسات فرهنگی اشتغال به کار داشته و متخصصین و کارشناسان اتباع افغانستان در رشته‌های تحصیلی خود در ایران جذب شده و اشتغال به کار دارند.
اقبالی گفت: بر اساس ماده ۱۷، ۱۸ و ۱۹ کنوانسیون ما موظف به درج ۵۱ رشته شغلی در کارت‌های کار پناهندگان هستیم و ما نیز تعهداتی به سازمان‌های بین‌المللی داریم که می‌بایست صورت پذیرد. کلیه اتباع افغانی که دارای سرمایه کافی برای ایجاد بنگاه‌های تولیدی و اقتصادی هستند با لغو کارت پناهندگی و دریافت گذرنامه می‌توانند از مزایا و امکانات بیشتری برخوردار شوند.
مدیرکل اشتغال اتباع خارجی وزارت کار اظهارداشت: اتباع کلیه کشورهای دنیا با داشتن گذرنامه و ثبت شرکت می‌توانند پروانه کار و اقامت یک ساله دریافت نمایند و در کلیه استان‌های ایران و مناطق ویژه اقتصادی مجاز به فعالیت اقتصادی هستند و همچنین این اداره کل برای سرمایه‌گذاران خارجی که حداقل ۳۰۰ هزار دلار سرمایه به ثبت رسانده باشند، پروانه کار و اقامت سه ساله صادر می‌نماید.

اگر اين مطلب را پسنديده ايد، آن را به اشتراك بگذارد:
برچسبها:

دیدگاه شما چیست؟